Тұқым және оны егістікке пайдалану курстық жұмыс

МАЗМҰНЫ

1.Кіріспе
1.1. Тұқымтану- тұқымның өніп-жетілу мен тіршілігін зерттейтін ілім

2. Негізгі бөлім
2.1. Тұқым — мол өнім алуға арналған әр түрлі жадығат
2.2. Ауыл шаруашылығы дақылдарының егістік материалы- дән бүрінің ұрықтануы нәтижесінде жетілген тұқым
2.3. Өсімдіктің дәндік өнімі мен тұқым сапасына әсер ететін фактор- агротехника
2.4.Тұқымдық егістерде ең жақсы жинау тәсілі
2.5. Тұқымды жинағаннан кейінгі пісіп-жетілу кезеңіндегі химиялық өзгерістер.
2.6. Тұқымды егіске дайындау
2.7. Егістікті күтіп-баптау
2.8. Егінді жинау тәсілдері

3. Қорытынды
3.1. Тұқым шаруашылығы — ауыл шаруашылығы өндірісінің бір саласы.

Курстық жұмыс / 32 бет